Døre og Vinduer

Døre og vinduer Holbæk og omegn?

Hos EBH Byg leverer og isætter vi døre og vinduer efter dine ønsker, uanset om du skal have udskiftet de gamle eller etableret nogle nye, ønsker dem i standardstørrelse eller efter mål. Så står EBH Byg for udskiftning af vinduerne.

Døre og vinduer efter mål

Har du nogle bestemte ønsker til dine døre og vinduer, eller er der tale om nogle specielle slags, der ikke er fremstillet på standardmål, kan vi få lavet døre og vinduer efter mål. Skal du have udskiftet nogle gamle vinduer eller døre, kommer vi ud til ejendommen og måler op, så du er sikker på at få den rigtige størrelse.

Andreasskolen Holbæk

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen
nyt tag i holbæk

Etablering af nye døre og vinduer

Valg af døre og vinduer har stor betydning for ejendommens indvendige og udvendige udseende. Derudover er det også vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring dine krav til kvalitet og vedligeholdelse. Vi hjælper dig gerne med at vælge de helt rigtige døre og vinduer til eksempelvis din nybygning eller tilbygning, inden vi bestiller dem og sætter dem i for dig.

Kvalitet til fornuftige priser

Hos EBH Byg rådgiver vi dig altid til den bedste løsning i forhold til dit budget. Når du vælger os til at isætte dine døre og vinduer, får du tømrerarbejde af højeste kvalitet til en fornuftig pris og en tømrer, der er til at stole på, og som overholder indgåede aftaler.