Tagarbejde

Nyt tag i Holbæk og omegn?

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit tag til en tagrenovering? Hos EBH Byg har vi stor erfaring med tagarbejde og har hjulpet mange kunder med et nyt tag i Holbæk og omegn. Vi laver alt lige fra mindre tage på f.eks. udestuer eller garager til større tage på helårs- og sommerhuse samt erhvervsbygninger.

Få et flot, nyt tag

Et nyt tag gør underværker, ikke kun i forhold til bygningens stand, men også for ejendommens værdi og udseende. Hos EBH Byg får du en professionel og god tømrer, der klarer opgaven med at lægge nyt tag til perfektion. Har du svært ved at vælge, hvilken type tag der vil passe bedst til bygningen, kommer vi gerne med råd og vejledning, inden du beslutter dig for dit nye tag.

tømrerarbejde i holbæk nyt tag

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen
bakkekammen holbæk nyt tag

Forlæng holdbarheden på dit tag med en tagrenovering

Kan dit tag nøjes med en tagrenovering, er det en billigere løsning i forhold til at lægge et helt nyt tag. Dit tag får et visuelt løft samtidig med, at holdbarheden på dit tag forlænges. Indholdet af en tagrenovering afhænger af tagets alder og stand. Vi kommer gerne ud og foretager en gratis vurdering af, hvad din tagrenovering skal indeholde.

Certificeret Monier Tagpartner™

Vi er certificeret Monier Tagpartner™, hvilket vil sige, at vi er en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere, der er specialiseret i at lægge tag fra Monier , Nordens største teglleverandør. Det er samtidig din garanti for godt håndværk, høj kvalitet og korrekte tekniske løsninger.