Tilbygning

Nybygning, ombygning eller tilbygning i Holbæk og omegn?

Hos EBH Byg har vi hjulpet mange privat- og erhvervskunder med deres nybygning, ombygning eller tilbygning i Holbæk og omegn. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have gjort sommerhuset større, have et nyt helårshus eller erhvervsbygningen skal bygges om.

Fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise? – Du bestemmer

Vi påtager os både fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser – du bestemmer, hvor meget du ønsker at involvere dig. Mange af vores kunder vælger totalentreprise, så de slipper for al besværet og blot skal læne sig tilbage og nyde resultatet.

Tilbygning ejendom

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen
Ebh Byg tilbygning

Få råd og vejledning til din tilbygning, nybygning eller ombygning

Har du allerede idéen til din tilbygning, nybygning eller ombygning og evt. plantegninger kan vi hurtigt udregne et tilbud til dig. Hvis du derimod er i tvivl om, hvordan dit byggeprojekt skal se ud, hjælper vi dig gerne med vejledning og løsningsforslag. Udover vores egen ekspertise på området samarbejder vi med en professionel bygningskonstruktør og arkitekt, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Hos EBH Byg er du i sikre hænder

Vi udfører kvalitetsarbejde til tiden, og vi er med hele vejen fra det første udkast til den endelige bygning står færdig. Derudover sker betalingen i rater, som arbejdet skrider frem. Det betyder, at du kun betaler for det tømrerarbejde, du allerede har fået udført.