Erhvervsbyggeri

Vi er din professionelle byggepartner

Erhvervsbyggeri skal overholde hver branches specifikke krav til sikkerhed, funktionalitet, materialer og kvalitet. Det gælder hvad enten vi bygger lagerhaller, industribygninger, kontorer, domiciler, autoværksteder, idrætshaller, butikker eller lignende. Det ved vi, og derfor lytter vi omhyggeligt til alle vores kunders ønsker og krav. 

Hos EBH BYG – ENTREPRISE kan vi både projektere, skitsere, konkretisere og gennemføre en byggeproces fra idefasen til det færdige byggeri. Vi er kendt for en stærk byggeledelse. Det giver bygherre tryghed og sikrer en smidig byggeproces uden uventede overraskelser. 

Andreasskolen Holbæk
Tømrerarbejde

Erhvervsbyggerier med udgangspunkt i dine behov

Erhvervsbyggeri skal bygges med tanke på effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi. Erhvervsbyggeri er ofte en stor investering, så vi sørger for, at selve byggeprocessen fungerer optimalt og gnidningsløst.

Lad os hjælpe dig med at bygge nyt, bygge om eller renovere eksisterende erhvervsbyggerier. 

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen

Fremtidssikret erhvervsbyggeri

Vi sætter en ære i at fremtidssikre erhvervsbyggerier – både i forhold til de sikkerhedskrav og produktionsoptimeringer, de forskellige brancher står over for, men i høj grad også i forhold til at skabe bæredygtigt byggeri. Derfor kan vi levere DGNB-certificeret og Svanemærket byggeri.

Totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser

EBH BYG -ENTREPRISE er lig med erfaring. Lad os stå for alt det byggetekniske og være garant for kvalitet og byggeri til den aftalte tid. Vi har solid erfaring som både totalentreprenør og hovedentreprenør, ligesom vi også laver fagentrepriser indenfor tømrerfaget.

Ebh Byg entreprise søbæk jyderup