Hovedentreprise

Vi står for sikker byggestyring & kvalitet i byggeriet

Hos EBH BYG – ENTREPRISE får du professionel byggestyring, høj kvalitet og lækre detaljer i dit byggeri.

Vi har sans for stram økonomistyring og er gode til at lytte og sikre en åben dialog mellem alle parter: bygherrer, rådgivere og håndværkere. Det giver overblik over byggeprojekternes fremdrift og kan tage forsinkelser i opløbet. Derfor er vi en troværdig rådgiver.

Få en tryg byggeproces med EBH BYG – ENTREPRISE

Du skal vælge EBH BYG – ENTREPRISE som din entreprenør, hvis du vil undgå overraskelser og have en tryg byggeproces hele vejen igennem. Med erfaring, ordentlighed og stor ekspertise skaber vi unikt og holdbart byggeri for vores kunder.

Nyt domicil

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen
søbæk have jyderup ebh byg entreprise

Lad os fremtidssikre dit byggeri

Vi bygger med fokus på funktionalitet, kvalitet og sundt indeklima for de personer, der skal bruge byggeriet – enten som bolig eller som arbejdsplads. Det er sammen med materialevalg, energioptimering, genanvendelse og miljøoptimering en vigtig del af grundlaget for fremtidens bæredygtige byggerier. 

For fremtidens byggerier er bæredygtige. Derfor kan vi levere DGSN-certificerede og Svanemærkede byggeri. Det er byggeri, der lever op til skrappe krav for samspillet mellem miljø, økonomi og sociale forhold, som analyseres og dokumenteres.