Totalentreprise

Vi sørger for overblik, tryghed og fremdrift i byggeriet

Vi har solid erfaring med at håndtere totalentrepriser, hvor vi står med det fulde rådgiveransvar, så bygherre kun skal forholde sig til en pålidelig samarbejdspartner på byggeprojektet. Det kan være skoler, institutioner eller plejehjem, hvor det offentlige er bygherre, eller erhvervsbyggeri, produktionshaller, boliger og ejendomme med en privat virksomhed eller en boligforening som bygherre.

Vi søger for løbende overblik over byggeriets fremdrift, ressourceforbrug og økonomi. For med økonomisk gennemsigtighed under hele processen, kan deadlines overholdes og det færdige byggeri styres i hus.

Som totalentreprenør løfter vi rollen som byggerådgiver og forestår hele projekteringen, udarbejder byggetegninger, indgår kontrakter med underleverandører og skaber en professionel projektledelse med alle nødvendige fagligheder: arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og håndværkere.

Ebh byg fagentreprise
holbæk havn lejligheder ebh byg

Bygherren kan trygt overlade alle processer til os som totalentreprenør

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen

Et stærkt byggeteam giver sund byggestyring

Vores byggeledere er klædt godt på til at påtage sig ansvar. Alle får løbende opkvalificering og er opdateret omkring lovgivning, krav og regler på byggeområdet – herunder også miljømæssige krav og certificeringer.

For hos EBH BYG – ENTREPRISE lægger vi stor vægt på at arbejde ud fra stærke teams med alle de nødvendige kompetencer – de skal både rumme rådgivernes overblik og de forskellige entreprisers stærke fagligheder. Det giver sikker fremdrift i processerne, og vi har mange tilbagevendende samarbejdspartnere i byggebranchen.

Certificeret bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri handler både om at optimere arbejdsgangene og sikre et godt arbejdsmiljø under selve byggeprocessen samt om at fremme et sundt indeklima og et mindre ressource- og CO2-forbrug i det færdige byggeri. Vi skaber byggerier, der lever op til selv komplicerede krav om bæredygtighed og har god erfaring med både DGNB-certificeret og Svanemærket byggeri.
totalentreprise ebh byg entreprise