Profil

Vision og grundprincipper

Hos EBH BYG tilstræber vi at være en anerkendt lokal virksomhed, der vækster på et sundt grundlag. Det afspejler sig i den måde vi – både ledere og medarbejdere –hver dag arbejder ud fra vores tre grundprincipper: høj kvalitet, ordentlighed og et godt arbejdsmiljø. 

Vi løser entreprise- og byggeopgaver ved altid at være en loyal og kompetent samarbejdspartner, og vi har fokus på at levere god service, så vores kunder/ bygherrer bliver et tilbagevendende bekendtskab. Desuden er bæredygtighed en central del af vores virksomhed. Vi træffer bæredygtige valg og passer på klima og miljø.

De ansatte er vores vigtigste ressource

Hos EBH BYG – ENTREPRISE ved vi, at et stærkt team af medarbejdere er afgørende for succes. Det er hele hemmeligheden bag den høje kvalitet, vi leverer, og de entrepriser, vi styrer. 

Vi har ansat et godt sammentømret team af byggeledere, lærlinge og svende med både lang og kort erfaring bag sig. Vi ved, at de hver dag gør sig umage og ofte lægger en ekstra arbejdsindsats for at få det hele til at gå op. Derfor tager vi os godt af vores ansatte og gør meget for at få alle til at føle sig godt tilpas i hverdagen. 

For hos os er der plads til forskellighed, og vi har både fleksjobbere, ansatte på deltid og lærlinge i medarbejderstaben. Vi investerer i vores ansatte og lægger vægt på rummelighed. 

Om EBH BYG

EBH BYG blev etableret af Emil Bergstrøm Hansen tilbage i 2007 som et lille professionelt tømrerfirma. Siden da er vi vokset til et større entreprenørfirma med mere end 60 medarbejdere. Vi holder til i Holbæk, men dækker hele Nordvestsjælland og hovedstadsområdet. 

I 2019 og 2020 modtog EBH BYG Gazelleprisen. I 2021 blev EBH BYG – ENTREPRISE etableret med fokus på erhvervskunder og entrepriseopgaver. EBH Byg fortsætter med privatkunder.

Bæredygtigt byggeri

Fremtidens byggeri er baseret på bæredygtige materialer, genbrug/ cirkulær økonomi og energioptimering. Hos EBH BYG – ENTREPRISE arbejder vi med bæredygtighed i vores entrepriser. Vi har god erfaring med at udføre både Svanemærket og DGNB-certificeret byggeri. 

Vi indtænker bæredygtighed løbende lige fra projekteringen, byggepladsplanlægningen og arbejdsmiljøet til valg af materialer, livscyklusanalyser og genanvendelse sammen med energioptimering.