Fagentreprise

Vi udfører tømreropgaver af høj kvalitet

Vi udfører fagentrepriser indenfor tømrerfaget. Vi har solid erfaring med at gennemføre erhvervsbyggerier og har kompetencerne til at løfte de helt store opgaver, men vi påtager os lige så gerne de mindre fagentrepriser indenfor både offentligt og privat erhvervsbyggeri.  

Ved en fagentreprise har bygherre valgt selv at påtage sig ansvaret for byggeprojektet, og som tømrer på opgaven refererer vi til bygherre. Derfor lægger vi stor vægt på løbende at have en god dialog med bygherre samt alle involverede rådgivere, byggeledere og øvrige fagentrepriser på opgaven. Vi ved, at en god tone og et godt samarbejde er afgørende for, at byggeprojektet kommer godt i mål.  

tømrer holbæk
Andreasskolen Holbæk

Respekt for det gode håndværk

Hos EBH BYG – ENTREPRISE har vi velfungerende teams med både tømrersvende og dygtige lærlinge, der kan deres håndværk, og som har sans for kvaliteten i de små detaljer. Vi udfører alle opgaver med omhu.  

Desuden har vi engagerede projektledere, som kan koordinere fagteamet i forhold til de andre entrepriser og den overordnede byggestyring. Vi hjælper gerne med ideudvikling eller kommer med løsningsforslag.

Tøv ikke med at kontakte os hvad enten det drejer sig om tømrerentrepriser indenfor: 

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave eller høre mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig

Tømrermester Emil Bergstrøm Hansen

Vi bygger bæredygtigt

Vi har god erfaring med at bygge bæredygtigt, og kan leve op til alle dokumentationskrav – eksempelvis i forbindelse med DGNB-certificeret og Svanemærket byggeri.

Lad os udføre din fagentreprise

Lad os udføre din fagentreprise indenfor tømrerfaget, hvis du som bygherre selv vil styre økonomi, jura og byggeteknik. Det kan være krævende at stå for det hele selv, men du får ro i maven og vished om, at alt tømrerarbejde udføres korrekt, når du vælger EBH BYG – ENTREPRISE.

Ebh byg fagentreprise